Lunch verzorgd door Miriam Loef van Denksport Centrum Amersfoort

Door omstandigheden is Painpadour niet in staat om de lunch voor ons te verzorgen.   De bridgevrouw heeft inmiddels de crew van het Denksport Centrum Amersfoort bereid gevonden onze lunch te regelen.

 

 De lunch voor de bridgevrouw zal bestaan uit verse broodjes rijkelijk belegd met eiersalade, kipsalade of tonijnsalade met daaronder romaine sla. Daarnaast kan er gekozen worden uit verse gegrilde paprika-tomaat soep of een  gevulde zomerse groentesoep. Dit zal in combinatie zijn met een frisse salade en vers fruit. Ook zal er een groentequiche zijn. 

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Bontom staat voor creativiteit, innovatie en perfectie. Dat zie én proef je!

We gaan genieten van een proeverij van bonbons gemaakt door meester patissier Tom van de Veen uit Nijkerk.  Een ware smaakbeleving van chocolade!!


Door bijvoorbeeld fruit, bloesems of kruiden precies op het juiste moment te plukken en te verwerken krijg je smaakbommen.  De smaken zijn duidelijk en verfijnd. En dat proef je terug in de bonbon!

Meer weten over bontom?  http://www.bontom.nl/